ID #1185

ProClips

Softwaretitel ProClips
Preis
Hersteller Chris Barnardo
Vertrieb Genisoft
HD-Install
Sprache Deutsch, Englisch, Französisch

Beschreibung:

ProClips - Structured Clip Art for use in your favourite Amiga DTP Package

"ProClips" ist ein strukturiertes Clip Art satz dass Ihre dokumente verbessert. Die Zeichnungen sind entweder in Farbe oder Schwarz/Weiss, ohne qualitäts verlust, nutzbar. Mann kann auch die grösse verändern. Anwendbar mit alle Amiga software der strukturiertes artwork erlaubt. z.b. Professional Page, PageSetter II, u.s.w.

"ProClips" is a set of structured Clip Art that can be used to improve the impact of your documents. The drawings can be used in colour or black & white, and can be resized or stretched to suit your needs without loss quality. They can be used in any Amiga software that supports structured artwork, eg Professional Page, Pagesetter II etc.

"ProClips" est une bibliotheque de Clip Art structures ( petits dessins, symboles) qui peuvent etre utilises pour donner plus d'impact a vos documents. Les dessins peuvent etre utilises en couleur ou en noir et blanc, leur taille peut etre modifiee sans petre de qualite, pour s'adapter a vos nesoins. Ils peuvent etre utilises avec lous les logiciles Amiga acceptant le graphisme vectoriel tels que Professional Page, PageSetter II, etc.